





## SCHEDULE OF MOVIES TO BE SCREENED ON APRIL 13, 2011 in the Garden in front of the Fine Arts Building

Time	Title	Duration
11:00	الدمج والتوظيف في مؤسسة الهادي "مشروع فرصة"	20 min
11:20	Bread Campaign	5min
11:25	Life's Hope	20min
11:45	Scavenging and Selling Crap	5 min
11:50	Project BETA	10min
12:00	Wataneh	10min
12:10	KUNHADI	5min
12:15	Short Making of 12 Angry men	30min
12:45	Entertaining to Educate	10min
12:55	YBR Documentary	20min
13:15	Protecting Children from Conflict	5min
13:25	Street Children	20min
13:45	My Lebanon Project	15min
14:00	Maid in Lebanon	26min
14:30	About Latifa and Others	30min
15:00	About IDRAAC	8min
15:10	About Mentor Arabia	5min
15:15	<b>About Tamanna</b>	5min
15:20	Toufoula Impact	2min
15:25	<b>Childhood Protection and Care Association</b>	2min
15:30	About The Lebanese Transparency Association	5min
15:40	Health Awareness Documentary by GNK	5min