Arabic Creative Writing Summer Camp 2015

Beirut campus

The Department of Humanities, as part of an initiative by the School of Arts and Sciences, is offering a creative writing summer camp for Grade 11 students interested in Arabic writing. The camp will take place on the LAU Beirut campus from June 29-July 3, 2015. The first prize is a 30% scholarship, the second is a 25% scholarship and the third is a 15% scholarship, if the winners decide to enroll in the Arabic program at LAU. More information on the camp can be found in Arabic below:

تهدف النشاطات المختلفة في ورشة  المخيم الصيفي إلى تعزيز قدرات الطالب في الكتابة الإبداعية باللغة العربية.

يتعرف المشاركون أيضًا إلى الاختصاصات المختلفة الواقعة ضمن دائرة الإنسانيات كالتاريخ والفلسفة والترجمة.

يرجى إرفاق الطلب بمقالة مكتوبة باللغة العربية يعبر فيها الطالب عن مفهومه للكتابة الإبداعية وما يتوقع اكتسابه من الورشة.

في نهاية الورشة يتم تقييم عمل المشاركين ويُقدم للمشاركين الثلاثة الأفضل منحًا بقيمة 30% من القسط الجامعي في حال تقدّم الطالب إلى أي من الاختصاصات في دائرة الإنسانيات.